FAQ - Vanliga frågor

Frågor och svar

Vad är Dejtboxen?

Dejtboxen är en prenumerationstjänst som inspirerar till mer tid för varandra! En gång i månaden levererar vi en dejt för er som har en befintlig parrelation. Dejterna går att utföra i hemmamiljö och de är för alla, oavsett sexualitet.

När levereras min box om jag är prenumerant hos er?

Dejtboxens prenumerationsboxar skickas en gång varje månad. Alla boxar skickas från oss under månadens första vecka.

När levereras min beställning när jag köpt produkter eller "Prova på" boxar?

Dessa produkter har omgående leverans, 1-3 dagar.

Skickas boxen hem till mig?

Vi använder PostNord som logistikpartner och du får försändelsen till ditt närmaste utlämningsställe. Om du angett ett mobilnummer kommer aviseringen till dig på sms.

Jag har missat att hämta ut min box, vad gör jag nu?

Om din box skulle ligga kvar på utlämningsstället i mer än 14 dagar kommer den att returneras tillbaka till oss. Vill du ha din box utskickad igen kan du maila oss på [email protected] så hjälper vi dig att skicka ut den på nytt. Du står då för fraktkostnaden. Tänk på att om du inte kontaktar oss inom 60 dagar har vi inte möjlighet att skicka ut din box (se gärna våra Allmänna villkor om Outlöst boxleverans).

Hur lång bindningstid är det?

Dejtboxen har ingen bindningstid, vilket innebär att du när som helst kan välja att avsluta eller pausa din prenumeration. 

Prenumerationen förnyas den förste i varje månad och gäller då nästkommande månads box. Du måste säga upp din prenumeration senast den siste i månaden (ex 31/12) för att prenumerationen inte ska förnyas den 1:e (1/1) och gälla nästkommande box (februariboxen). 

Exempel: Du beställer januariboxen den 30/12, den 1/1 förnyas prenumerationen och innebär då februariboxen. Vill du inte mottaga den kommande boxen måste du meddela oss det senast den 5:e på [email protected] så tar vi bort den ordern. 

Vad kostar era boxar?

För prenumeration kostar boxen 199 kronor, frakt på 49 kronor tillkommer. För Prova på boxar och produkter i övrigt så gäller frakt 59 kr. Vi erbjuder betalningar via Klarna där du kan välja kortbetalning eller faktura.

Vilka alternativ finns för betalningen?

Vi erbjuder betalningar via Klarna där du kan välja kortbetalning eller faktura.

Kan jag beställa Dejtboxen utomlands?

Nej tyvärr, vi skickar bara inom Sverige för närvarande.

Jag vill avsluta Dejtboxen, går det?

Du kan själv avsluta din prenumerationgenom att logga in på www.dejtboxen.se. Gå till "Mitt konto" och "Mina ordrar", där hittar du din aktiva prenumeration och kan avsluta den. Tänk på att redan förnyad box kommer att skickas till dig, se separat mail du fått när din prenumeration förnyats. 

Jag vill pausa Dejtboxen, går det?

Ja. Maila vår kundtjänst på [email protected]

Har jag ångerrätt på Dejtboxen?

Tyvärr har du som konsument ingen ångerrätt på Dejtboxen, eftersom varje utskick är unikt och planeras efter aktuellt antal prenumeranter. Läs mer i Allmänna Villkor

Varför blev inte mitt köp godkänt av Klarna?

När du väljer betalsättet faktura eller delbetalning hos Klarna görs en bedömning för att avgöra om du kan handla för det valda beloppet. Skulle ditt köp inte bli godkänt och du vill ha mer information om detta måste du kontakta Klarnas kundservice för vidare support. 

Klarna: 08-120 120 10

Tänk på att om du väljer att betala med Klarna faktura är det viktigt att du använder de uppgifter (namn och adress) som du är folkbokförd på. 

Jag vill byta adress, hur gör jag det?

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med det. 

Jag har fått ett presentkort, hur kan jag handla med det?

Du skall skapa ett konto på www.dejtboxen.se, välj om du vill starta en prenumeration eller om du vill köpa produkter eller Prova på boxar. Lägg in din presentkortskod i rabattkodsfältet.

Tänk på att vid en prenumeration kommer kostnaden att dras från din presentkortspott varje månad. Du måste själv aktivt avsluta ditt konto för att inte behöva betala för kommande boxar när den potten är slut.

Hur gör jag för att återaktivera en prenumeration som jag avslutat?

Observera att det inte går att återaktivera en avslutad prenumeration. Logga in på ditt konto på www.dejtboxen.se och starta istället en ny prenumeration.

Jag beställde för flera veckor sedan men har ine fått någon box ännu, har något blivit fel?

Dejtboxen levereras en gång per månad, vid samma tillfälle för alla mottagare. Du får en box månaden efter den månad du startade din prenumeration, se exempel nedan. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har fler frågor om din leverans.

Ex: Du startar en Dejtboxenprenumeration den 5/7 - din första box blir då augustiboxen med leverans i början av augusti.